Ученици Средње саобраћајне школе у посети ЈКП „Паркинг сервис”

На иницијативу Удружења возача ЈКП „Паркинг сервис”, данас су наше Предузеће посетили ученици Средње саобраћајне школе у Новом Саду.

Ученици су се упознали са технологијом рада Службе за транспорт и са радом Службе за експлоатацију паркиралишта и бициклана. Са великом знатижељом, у практичном делу ученици су се упознали са радом специјалног комуналног возила „паук”, као и са правилима на основу којих се уклањају возила у саобраћајном прекршају. Након ове посете ученицима ће бити јаснији и рад контролора на терену, као и све пријатне и непријатне ситуације у којима се неретко нађу радници на овим пословима.

У наставку посете, у просторијама Савеза возача Новог Сада организована су два предавања: „Вожња у кружним раскрсницама, са освртом на искуства Града Новог Сада”, о чему је говорио Ненад Станковић из Одељења Саобраћајне полиције ПУ Нови Сад, док је на тему „Утицај рада специјалних теретних возила ‚паук’ на безбедност саобраћаја” говорио др Младен Добрић из ЈКП „Паркинг сервис“ Нови Сад.
11.04.2017